Az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi tájékoztató

Magyar Cardiovascularis és Intervenciós Radiológiai Társaság

Belépés | Regisztráció

Szakmai felelősségbiztósítás ajánlat Intervenciós radiológiai tevékenységre

Kedves Tagtársunk!

 

A tavalyi licenszvizsga létrejötte óta egyértelművé vált, hogy az eddigi szakmai felelősségbiztosítás, mely általános radiológiai tevékenységre szólt, már nem fedi le az Intervenciós tevékenységet! Ez elsősorban a vállalkozásban vagy akként is dolgozókat érinti.

Az elnökség több biztosítót is megkeresett. Érdemi válasz eddig a Generali Biztosítótól érkezett egy kidolgozott termék és ajánlat formájában. Ezeket az Alapdokumentumok menüpontban elérhetővé tesszük a tagok számára.

Amit fontos kiemelni, hogy a termék kockázati szinten a sebészeti kategóriába helyezi a tevékenyégünket és többször így jelenik meg a leírásban és az ajánlatban is, viszont a biztosító természetesen intervenciós radiológiai tevékenységre köti a biztosítást és a kötvényen ez fog megjelenni. A terméknek van egy csak intervencióra és egy diagnosztikára és intervencióra szóló változata is.

Továbbá, a lehetséges kedvezmények egyik fő eleme, hogy hányan szeretnénk csatlakozni. Minél többen csatlakozunk, annál jelentősebb további kedvezmény érhető el.

Kedves Tagtársak, kérünk benneteket, olvassátok el figyelmesen a küldött anyagot és ha van kérdésetek, tegyétek fel. Kérjük jelezzétek csatlakozási szándékotokat november 1-ig mert az lenne a cél, hogy mihamarabb meg tudjuk kötni a biztosítást, hiszen jelenleg enélkül dolgozunk.

Ha valakinek esetleg van ismerőse középvezetői szinten a többi biztosítónál, kérjük segítsen, hogy könnyebben tudjunk tárgyalni velük.

 Köszönjük aktív együttműködéseteket!

 

Üdvözlettel,

 

MACIRT elnökség

Kapcsolat

Online kapcsolat