Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Figyelem!

A megtekinteni kívánt tartalom archív.

A MACIRT legfrissebb hírei

Magyar Angiológiai és Érsebészeti Társaság 2024. évi Kongresszusa

A hír kategóriája: Általános

A cikk kelte: 2024.01.08.

MACIRT Web-szerkesztőség

Tisztelt Kollégák! Kedves Barátaink!

Nagyon várjuk már!

Nagyon várjuk már, hogy kétévente szervezett nemzeti kongresszusunk, az Angiológiai Napok, újra megrendezésre kerülhessen és ismét személyesen találkozhasson az érbetegek gyógyításával foglalkozó orvosok (angiológusok, érsebészek, intervenciós radiológusok és társszakmák) és szakdolgozók közössége. Legutóbb, ezen a jeles eseményen két éve, 2022 májusában vehettünk részt Balatonfüreden. Az ott megélt szakmai és emberi élmények mai napig dolgoznak bennünk. Fontos, hogy ismét összejöhessünk és ezeket a közös tapasztalatokat, gondolatokat, barátságokat megújítsuk.


Az azóta eltelt idő alatt több, a MAÉT által szervezett tudományos program, együttműködés fejeződött be, vagy éppen indult el. A MAÉT ORSZÁGJÁRÁS PROGRAM, a Magyar Diabetológiai Társasággal, a Magyar Sürgősségi Orvostani Társasággal, valamint a Praxis Közöségekkel kialakított együttműködés közös gondolata a találkozás, az eszmecsere fontosságában vetett hit volt. Reményeink szerint ezt a törekvést fogja megkoronázni a 2024. május 29-31 között Balatonfüreden szervezett MAÉT Angiológiai Napok rendezvény.

Összefoglalók leadása: 2024. január 15.
Kedvezményes jelentkezési díj: 2024. február 28.

Az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal a Kongresszus pontértékét orvosok számára 48 pontban határozza meg.


Szakdolgozók számára az akkreditált elméleti továbbképzésen történő részvétel pontértéke: 20 pont

További információ a rendezvény weoldalán: https://maet.kmcongress.com/